Tiga Orang Kakek Memperkosa Seorang Gadis SMP Sampai Hamil

3 min read

Tiga Orang Kakek Memperkosa Seorang Gadis SMP Sampai Hamil Beritaokewla.com – Kejadian nahas mengenai wanita belia umur 15 tahun asal Sumbawa.

Dia jadi korban pemerkosaan 3 kakek sampai berbadan dua. Mirisnya, salah satu pelakon ialah kakek kandungnya sendiri.“ 3 orang pelakon itu telah kami amankan,” kata Kasatreskrim Polres Sumbawa Iptu Regi Halili, Kamis( 21/ 12).

Tiga Orang Kakek Memperkosa Seorang Gadis SMP Sampai Hamil

Ketiganya ialah MS( 52) asal Buer, JP( 51) asal Alas Barat serta SM( 43) asal Buer, Kabupaten Sumbawa.“ JP ialah kakek kandung korban, sebaliknya 2 pelakon yang lain itu ialah orang sebelah serta sahabat kerja ayah korban,” ucapnya.

Ketiga pelakon menggagahi korban tidak bertepatan. Melainkan dalam waktu serta tempat berbeda. MS yang ialah orang sebelah korban, sudah memperkosa korban 20 kali. Kelakuan bejat MS itu diawali tahun 2019.“ Pelakon menyetubuhi korban di rumahnya,” katanya.

Setelah itu SM, sahabat kerja ayah korban. SM menggagahi korban 3 kali pada Agustus 2023.“ Korban disetubuhi di rumah kosong dekat tambak serta di dapur tambak udang,” sebutnya.

Korban yang masih duduk di bangku SMP itu juga memberanikan diri menggambarkan apa yang dialaminya kepada JP, kakek kandungnya. Hendak namun, bukannya proteksi yang didapatkan, JP malah memohon jatah. Dia melampiaskan nafsu berahinya di ruang keluarga tempat tinggalnya.“ Pelakon JP sudah menyetubuhi korban sebanyak 4 kali pada Agustus- September 2023 bertempat di rumah korban,” bebernya.

Tiap melaksanakan aksi biadabnya, korban senantiasa diberikan duit. Buat pelakon MS, dalam melaksanakan aksi bejatnya, mengecam korban hendak dibunuh bila mengadu ke orang tuanya.“ Pelakon pula membagikan korban duit sebesar Rp 25 ribu. Itu diberikan tiap kali berhubungan” ucap ia.

Setelah itu pelakon SM serta kakek korban JP. Tidak melaksanakan pengancaman. Namun tiap kali menggagahi korban, pelakon ini membagikan duit ke korban.“ Pelakon MS, pernah membelikan korban pakaian saat sebelum menggagahi korban.

Pelakon pula kerap membelikan martabak. Sebaliknya pelakon JP, korban kerap diberikan duit,” tuturnya.

Terungkapnya permasalahan persetubuhan dari ketiga pelakon, berawal dari korban yang telat haid. Orang tua korban curiga serta kesimpulannya korban mengakui kalau sempat disetubuhi.“ Akibat persetubuhan tersebut korban berbadan dua,” sebutnya.

Atas peristiwa itu, orang tua korban melapor ke Polisi. Lewat serangkaian penyelidikan serta hasil visum dari Rumah Sakit Universal Wilayah( RSUD) Sumbawa, para pelakon diresmikan terdakwa.

Ketiga pelakon ditangkap Selasa( 19/ 12) kemarin bersumber pada Laporan Polisi No: LP/ B/ 215/ XII/ 2023/ SPKT/ Polres Sumbawa/ Polda NTB tentang masalah persetubuhan terhadap anak di dasar usia.

Tidak hanya mengamankan pelakon, polisi ikut mengamankan benda fakta kejahatan yang sudah dicoba para pelakon. Antara lain hasil visum korban dan baju.“ Pelakon telah kami tahan guna penyidikan serta proses hukum lebih lanjut,” tutup dari beritaokewla. com

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours